Ulvi Kırlağaç, Belediye Meclis üyesi adayı

Ulvi Kırlağaç, Belediye Meclis üyesi adayı
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi, yaklaşan yerel seçimler öncesi bombaları patlatmaya devam ediyor.
Enver Kartal’ı Belediye Başkanlığı yarışına giren CHP İlçe Yönetimi, Endüstri Mühendisi Kazım Ülker ve Mali Müşavir Bülent Fıçıcı’nın ardından Karacabey’in yetiştirdiği önemli simalardan biri olan Mali Müşavir Ulvi Kırlağaç’ı Belediye Meclis Üyeliğine aday gösterdi.
Siyasete girmeyi düşünmediğini ancak, Karacabey’de Enver Kartal ismini duyduktan sonra fikrini değiştirdiğine dikkat çeken Ulvi Kırlağaç, “Karacabey’i Türkiye’ye ve dünyaya Enver Kartal’ın daha iyi tanıtabileceğine ve Belediye’yi hakkını vererek, profesyonel bir anlayışla yönetebileceğine inandığım için CHP’den Belediye Meclis üyesi adayı oldum” dedi.
Ulvi Kırlağaç kimdir?
09 Mart 1952 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Davutpaşa İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulu Vefa Lisesi’nde, Liseyi Pertevnial Lisesi Fen Bölümü’nde ve Üniversiteyi ise, Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi, Maliye-Muhasebe ve İşletme bölümünü okudu.
Annesi Karacabey’in Fevzipaşa Köyü’nden olan Ulvi Kırlağaç, 1975 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Etüt ve Eğitimi Pazarlama ve Organizasyon başarı belgesi, 1997’de Tema Vakfı Gönüllü üyeliği, 1999 BORYAD, Borsa ve Yatırımcıları Sermaye Piyasası ve Temel Borsa Bilgileri’nde başarılı çalışmalar sonucunda alınan iyi dereceli sertifika, 1999 yılında TÜRMOB Temel Eğitim ve Staj Merkezi İstanbul Şubesi’nde Hazırlık kursları ve 2001 yılında Türkiye 7.si olarak alınan TÜRMOB’dan alınan Mali Müşavirlik ruhsatı gibi konularda başarılı bir eğitim süreci geçirdi.
İlk iş hayatına 1973 yılında Orcan Asfalt ve Yalıtım Ürünleri A.Ş.’de Muhasebe-Satış ve Pazarlama Müdürü olarak başlayan Ulvi Kırlağaç, daha sonra sırasıyla, 1977’de Petrol Ürünleri Kimya Sanayi Sanayi’nde şirket müdürü ve yöneticilik, 1978’de İzolasyon Malzemeleri Üretim ve Pazarlama Kuruluşunda üst düzey yöneticilik, 1982 yılında Parke ve Orman Ürünleri kuruluşunda kurucu, yönetici ve koordinatörlük ve 2003’te de Rota Reklam Ajansını kurarak yöneticilik görevlerinde bulundu.
09 Ocak 2008 tarihinden bu yana Meltem Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Ulvi Kırlağaç, iyi derecede İngilizce biliyor.
Bekar olan Kırlağaç, spor yapmak, seyehat etmek, satranç oynamak, kitap okumak, su altı sporları ve ekonomi konularında araştırma çalışmaları gibi ilgi alanlarıyla uğraşıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.