Uluabat Gölü Sulama Birliği’nde yönetim değişti

Uluabat Gölü Sulama Birliği’nde yönetim değişti
Karacabey Ulubat Gölü Sulama Birliği’nde dün yapılan seçimlerde tek aday olan Ahmet Koca başkanlığa getirildi.
13 köyden oluşan ve 42 üyesi bulunan Birliğin 2 yılda bir gerçekleşen seçimleri, yeni dönemle birlikte 5 yılda bir yapılacak.
Belediye Meclis Toplantı Salonu’ndaki seçimlere tüm üyeler tam kadro katıldı. Programın gündem maddeleri arasında ilk olarak Birlik Başkan seçimi yapıldı. Tek aday olan Ahmet Koca, 42 üyenin 27’sinin oylarını aldı. 15 üyenin ise boş oy kullanması dikkat çekti.
Uluabat Gölü Sulama Birliği Meclis Katip Üyelikleri’ne Türkiye’nin en genç Muhtarı olan Özgür Aydın ile Erdoğan Özkul seçildiler. 1 Meclis Başkan Vekili Hüseyin Lafçı olurken, Yahya Bası 2. Meclis Başkan Vekilliği’ne getirildi.
Birliğin Encümen üyeliklerine ise; Sami Uslu, Necati Çabuk, Hüseyin Lafçı, Yahya Bası, Necati Varol ile Erdoğan Özkul seçildiler.
Uluabat Gölü Sulama Birliği’nin yeni Başkanı Ahmet Koca, kendilerini göreve layık gören tüm üyelere teşekkür etti. Eski Başkan Mümin Akarsu ile yönetime de hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Ahmet Koca, yeni dönemde en etkin hizmeti vereceklerinin sözünü verdi.
Program, 2008 yılı faaliyet raporu ile gelir-gider kesin hesapların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.