UĞUR’un birincileri gururlandırdı

UĞUR’un birincileri gururlandırdı
Uğur Dershaneleri Karacabey şubesi kurucusu Mehmet Yıldız, OKS ve ÖSS’deki başarılarının gurur verici olduğunu söyledi.
Yıldız, “OKS’de İlçe birincisi olan Özge Hacer’den sonra ÖSS’de de İlçe birincisi olan Gökhan Cingil’in dershanemizin öğrencisi olması bizleri son derece sevindirmiştir. Uğur Dershanesi olarak bireysel başarının yanında kitlesel başarıyı da büyük önem veriyoruz. OKS’de yüzde 98 başarı yakaladık. ÖSS’de Hatice Döğen’in Türkiye 209.’su Elif Nihan Küçükyıldız’ın Türkiye 559.’su olması rastlantı değildir.
ÖSS’de Karacabey’deki ilk 20 derecenin 16’sının dershanemizde çıkması Uğur Dershane’sinin bu işi ne kadar ciddiye aldığının göstergesidir” dedi.
Uğur Dershanesi olarak ithal öğrencilerin başarılarıyla halkı aldatmadıklarına dikkat çeken Yıldız, “Listelerimizde Bursa ve diğer şehirlerdeki öğrencilerimizi ve dershane isimlerini yazmıyoruz. Liste deki öğrencilerimiz ve dereceleri Uğur Dershanesi Karacabey Şubesi öğrencileri ve dereceleridir” dedi.
Listelerine ithal öğrenci ve derece yazan dershaneleri yakından izlemeye aldık. Bunları kamuoyunda deşifre edeceğiz. Onun için, herkes Karacabey ölçeğinde değerlendirme yapmalıdır. Öğrencilerimizin bu büyük başarısına kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz de bu konuları dikkatle izlemeli ve kamuoyunu yanlış yönlendiren dershanelere karşı yaptırım uygulamalıdır” şeklinde konuştu.
Bazı dershanelerin başarılarını sahiplenmeye çalışmasının etik olmadığını dile getiren Yıldız, “Bu durum kendileri açısından çok komiktir. Öğretmenlerimizin emeğine haksızlık yapılmamalıdır. Herkes kendi işiyle uğraşmalıdır. Daha çok çalışarak, daha çok başarı elde edebilirler. Uğur Dershanesi olarak bizler, başarı çıtamızı daha yukarılara taşımak için daha çok çalışacağımızı duyurmak isteriz. Arkadaşlarımıza da bunu öneririz” dedi.




 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.