Uğur’dan başarılı öğrencilere burs

Karacabey Uğur Dershanesi’nin düzenlediği Seviye Belirleme Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler 5 yıllık bursla ödüllendirildi.
Uğur Dershanesi’nin Geçtiğimiz hafta yaptığı Seviye Belirleme Sınavı’na 830 üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencisi katıldı. 410 üçüncü sınıf öğrencisi içinden Mustafakemalpaşa Özel İrem İlköğretim Öğrencisi Yiğithan Erol ve Karacabey Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencisi Berke Arda tüm soruları doğru yanıtlayarak birinciliği paylaştı. 420 dördüncü sınıf öğrencisi arasından ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Mine Saygısever birinci olurken, Barış Şen’de ikinci oldu.
Uğur Ders-hanesi’nin sınavında üstün bir performans gösteren Mine Saygı-sever, Yiğithan Erol, Berke Arda ve Barış Şen velilerinin de katıldığı törenle ödül-lendirildi. Karacabey Uğur Dershanesi Kurucusu Mehmet Yıldız, öğrencileri motive etmek ve gelecekteki başarılarının devamı sağlamak amacın-da olduklarını belirterek, öğrencilere kol saati hediye etti. Yıldız, Yiğithan Erol ve Berke Arda’nın 5 yıllık, Mine Saygısever ile Barış Şen’in de 4 yıllık burs kazandığını belirterek, öğrencilerin 8. sınıfa kadar burslu olarak dershanede öğrenim görmeye hak kazandıklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.