Ücretsiz tiyatro gösterisi bugün başlıyor

Karacabey Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’nin ve bir grup sanatseverin katkılarıyla bu gün çocuklara ücretsiz izleyebilecekleri küresel ısınma konulu tiyatro sahne-lenecek.
Çocuk izleyicilere tiyatro kültürü-nü aşılamak için, Tiyatro Birikim ekibinin sahneleyeceği müzikli danslı oyun “Tek Mevsim” 2 bin çocuğa ücretsiz olarak dört seans halinde oynanacak.
Fehmi Çevikker ile Bülent Kavas’ın yazdığı oyunun yönetmenliğini ise Bülent Kavas üstlenirken, “Tek Mevsim”in müziklerini de Volkan Zambak hazırladı. Tek Mevsim adlı müzikli çocuk oyunu Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde bu gün saat 10:30, 11:30, 14:30 ve 15:30 saatlerinde sahne alacak.
Aynı günün akşamı ise Haldun Taner’in 1957 yılında yazdığı “Günün Adamı” adlı komedi oyunu Şükran Yemişcioğlu Kültür Merkezi’nde saat 20:30’da Karacabeyli sanatseverlere perdelerini açacak. Taner’in 1957 yılında kaleme aldığı “Günün Adamı”nı H.Sevim ışık yönetti. Bülent Kavas’ın asistan, UçVolkan Zambak’ın müzik, Ertan Özkök’ün de yapımcılığını üstlendiği oyun, hayatını bilime adamış bir profesörün politikaya girmesi için aldığı bir teklif sonrası gelişmeyi anlatıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.