Türkiye birincisi Karacabey Uğur’dan

Türkiye birincisi Karacabey Uğur’dan
Karacabey Uğur Dershanesi öğrencisi Çağdaş Tombul, Türkiye birincisi oldu. 100 sorunun tümüne doğru yanıt veren Çağdaş Tombul, inanılması güç çok büyük bir başarıya imza attı.
2-3 Mayıs 2009 tarihlerinde Türkiye Özel Öğretim Kurumları Derneği’nin (TÖDER) düzenlediği “Seviye Belirleme Sınavı (SBS)”na 100 bin öğrenci katıldı. 100 soruyu da doğru yanıtlayarak büyük bir rekora imza atan Uğur Dershanesi ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Çağdaş Tombul, Karacabey’in gururu oldu.
“Başarımı aileme ve öğretmenlerime borçluyum” diyen Çağdaş Tombul, istenildiği zaman her şeyin başarılabileceğini söyledi. Heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunan Çağdaş Tombul, tüm soruları bilerek cevapladığını sözlerine ekledi.
Uğur Dershanesi Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yıldız, “Öğrencimizin başarısı, düzenli çalışmanın zaferidir. Çağdaş’ın Türkiye birincisi olmasında başta ailesine, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve idaricilerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çağdaş’tan bu başarıyı SBS’de yinelemesini bekliyorum” diye konuştu.
Uğur Dershanesi Karacabey’de ilkleri yaşatmaya süreklilik kazandırırken, öğrencilerin başarı çıtasının her geçen gün arttığı belirtildi.
Türkiye birinciliğine Karacabey’den ilk kez çok önemli bir imza atıldığı dile getirilirken, Çağdaş Tombul’un ailesi, bu başarıda emeği geçen okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Çocuklarının başarısıyla gururlandıklarını kaydeden Tombul Ailesi Karacabey Uğur Dershanesi katkılarının ise çok önemli etken olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.