Türker: Özel öğrencilerimiz hayallerine kavuştu

Türker: Özel öğrencilerimiz hayallerine kavuştu
Karacabey Özel Grup Dershaneleri Kurucu Müdürü Ercan Türker, OKS yerleştirme sonuçlarını değerlendirdi.
Özel Grup Dershaneleri’nin kuruluşundan bu yana getirdiği yeniliklerle her zaman öncü olduğunu belirten Türker, “Amacımız öğrencilerimizi eğiterek kazandırmaktır” dedi.
2007 OKS sonuçlarına göre, sınav kazanan Özel Grup Dershanesi öğrencilerinin okullara yerleşme oranlarını açıklayan Türker, “%5 ‘i Fen Liseleri ve Özel Liseler, %7’si Anadolu Öğretmen Liseleri, %49’u Anadolu Liseleri, %36’sı da Teknik ve Anadolu Endüstri Meslek Liseleri olmak üzere Özel Grup Dershanelerini tercih eden öğrencilerin %97’si özlemlerini duydukları okullara yerleştirilmiştir.
Bu başarıyı deneyimli öğretmen kadrosu, bilimsel öğretim programları, sağlıklı kaynakların kullanımı, gerçeğe uygun deneme sınavlarının uygulanması ve eğitime uygun fiziki koşullar oluşturularak elde edilmiştir. Rehberlik servisimizin bilinçli ve doğru tercihler yapmış olmasının bu başarıdaki payı ve önemi de yadsınamaz bir gerçektir. Her alanda ve her zaman olduğu gibi eğitimde de bilimsel yaklaşım kazanmıştır. Tüm öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz” dedi.
Türker, “Karacabey’de daha ilk yılı olmasına karşın Özel Grup Dershanesi kısa zamanda sınava giren 100 OKS öğrencisinin 2’sini Fen Lisesine, 8’ini Anadolu Öğretmen Lisesine, çoğu Karacabey olmak üzere 28’i Anadolu Liselerine, 22’si de diğer Anadolu Meslek Liselerine yerleştirilmiştir.
Dershanemiz 400 ile 500 arası puan alan öğrencilere %100, 360 ve 400 arası puan alan öğrencilere de %50, Anadolu liselerine girmeye hak kazanan diğer öğrencilerinde puanı ne olursa olsun %35 burs olanağı sağlamıştır. Verilecek olan bu burslar 4 yıllık lise eğitimi süresince geçerli olacak.
Çiftçi çocukları da ücretsiz servislerimizin yanı sıra, şimdi kaydolup ürün desteklemelerinde ödemek üzere %50 indirimli fiyatlarımızdan yararlanacaklardır.
2007 – 2008 Eğitim Öğretim yılında da 8-10-12 kişilik Özel Grup’lar oluşturularak kişiye ve düzeye uygun eğitim-öğretim uygulaması yapılarak gerek OKS gerekse ÖSS’lerde büyük başarılara ulaşılacaktır. Eğitim işi çağı yakalayabilme, bilme inanma ve sorunları bilimsel yöntemlerle çözebilme işidir; eğitim işi sevda işidir. Bize güvenen tüm Karacabeylilere teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.