TÜMSİAD’tan görkemli tanıtım

TÜMSİAD’tan görkemli tanıtım
Merkezi İstanbul’da bulunan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi’nin düzenlediği ‘Tanıtım ve Tanışma’ kokteyli, Holiday İnn Otel’de gerçekleşti.
Düzenlenen gecede AK Parti Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek ve TÜMSİAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, KOSGEB Merkez Müdürü Ahmet Akdağ, Ekonomist Profesör İsmail Tatlıoğlu ve TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Karacabey Temsilcisi Kemalettin Gider’in yanı sıra bine yakın iş adamı da hazır bulundu. Ayrıca Karacabey’den 29 iş adamı da yer aldı.
TÜMSİAD’ın Türkiye’deki iş dünyasına yeni bir soluk getirdiğini vurgulayan Bursa Şube Başkanı Muzaffer İçel, geçen yıl sonunda kurulan derneğin 4 ay içerisinde 200 üyeye yaklaştığını söyledi. İçel, yıl sonuna kadar 500 üye hedeflediklerini belirterek, “Yeni bir dernek olan TÜMSİAD, işadamlarımıza farklı bir vizyon kazandıracaktır” dedi.
TÜMSİAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım ise, şu ana kadar yurtiçinde 13 ilde şube açtıklarını belirterek, kısa sürede 2 bin 300 üyeye ulaştıklarını kaydetti. Yurt dışına da şube açtıklarını kaydeden Yıldırım, “Ülkemizi her platformda temsil eden Türk sanayici ve işadamlarının uluslar arası pazarda saygınlığını artırarak ülkemizin dünyadaki imajını hak ettiği konuma ulaştırmayı amaçlıyoruz. Ülkemizi bir adım daha ileri götürmek için elimizden geleni yapacağız. Ülke olarak çalışmalarımızı iyi yaparsak, süper devletler arasında yer alabiliriz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.