Tozan’a büyük ilgi

Karacabey Meltem'de dün ismi CHP'den belediye başkanlığına aday adayı olacağı yönünde çıkan haber üzerine Mümin Tozan'a partili, partisiz tüm kesimlerden destek yağdı.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nde uzun yıllar Ağaçlandırma Müdürü olarak başarıyla görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Mümin Tozan'ın siyasi kulislerde dürüstlüğüne, çalışkanlığına ve yöneticilik özelliklerine dikkat çekilirken, Karacabey belediye başkanlığı için “Aranan kan” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Karacabey'in tanınmış ve saygın isimlerinden Mümin Tozan her tarafta övgüyle konuşulurken, CHP'deki aday adaylarının ve aday adayı olacakların sayısı artmaya başladı.

CHP'de başkan adaylığı için ismi geçenlerin sayısı 10'a yükselirken, meclis üyeliğine başvuranların ise 40'a ulaştığı belirtiliyor.

İlçe Başkanı Gönül Avil, “Partimize karşı gösterilen ilginin giderek yoğunlaşması çok memnuniyet vericidir ve yerel seçimleri kazanacağımızı gösteren bir işarettir. Daha öncede söylediğim gibi aday adaylarımızın tümü çok değerlidir. Hangisi adayımız olursa, onunla omuz omuza olacağız. El, ele iktidara yürüyeceğiz. Sosyal demokrat belediye ile Karacabey'i kısa sürede örnek gösterilen bir ilçe yapacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.