Tayfur bugün açıklanıyor!

*İl Başkanlığı’na dün Yüksel Yılmaz atandı. İlçe Başkanlığı’na da Ayhan Tayfur’un getirilmesi kesin gibi.

Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İyi Parti’ye, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Karacabey’de de büyük ilgi gösteriliyor.
İyi Parti’nin Karacabey’de Ayhan Tayfur’un başkanlığında örgütlenme çalışmalarına başlaması ile birlikte beklenti içindeki seçmende heyecan arttı.
Üye durumundaki seçmenlerin İlçe Seçim Kurulu’na verdikleri dilekçelerle partilerinden istifa etmeye başladıkları ortaya çıktı.
İlçe Seçim Kurulu’na verdikleri dilekçe ile partisinden istifa ettiğini açıklayan seçmen bazındaki kayıtlı üyelerin çoğunluğunu MHP’lilerin oluşturduğu görülüyor.
MHP’li üyelerin çoğunlukta olduğu istifa kervanına, AKP, DP ve CHP’den de katılmalar olduğu ileri sürülüyor.
Üyesi oldukları partilerinden istifa ettiklerini gösteren dilekçelerin İlçe Seçim Kurulu tarafından Yargıtay’a gönderildiği öğrenildi.
Partilerinden ayrılan bazı seçmenler İyi Parti’ye geçme kararı aldıklarını belirterek, “Türkiye’nin kurtuluşu İyi Parti ile gerçekleşecektir. Dürüst, mert ve çalışkan bir liderin kurduğu parti, ülkenin tüm sorunlarını kısa sürede iktidara gelerek çözecektir. Bu nedenlerle herkesin iyiliği için mensubu olduğumuz partilerimizden istifa edip, İyi Parti’ye katılacağız. İyi Parti’nin Karacabey’de kurulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dediler.
Karacabey’de İyi Parti’nin Ayhan Tayfur’un başkanlığında kurulması ile ilgili son aşamadaki çalışmalara bugün nokta konulacağı dile getirildi.
Ayhan Tayfur isminin bugün açıklanmasından sonra İyi Parti’ye toplu üye yapılacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.