Taşlıklı öğrencilerden, “Çöp atmıyoruz”mesajı

Taşlık İlköğretim Okulu öğrencileri “Türkiye çöp olmasın” kampanyasına destek olmak için çevre temizliği başlattı.
    4 Haziran’dan buyana her gün öğretmen ve öğrencilerinin katılı-mıyla okul ve bahçesinde başlayan çevre temizliği daha sonra Taşlık Kö-yü’nde sürüyor.  Taşlık İlköğretim Okulu öğrencileri “Türkiye çöp olmasın” kampanyasına destek olmak için çevre temizliği başlattı.
    4 Haziran’dan buyana her gün öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla okul ve bahçesinde başlayan çevre temizliği daha sonra Taşlık Köyü’nde sürüyor. Ellerindeki poşetlerle temizlik yapan öğrenciler, örnek çalışmalarıyla büyüklere mesaj verdi.
Amaçlarının çevre temizliğine katkıda bulunmak ve çevre bilincini toplumun her bölümüne yerleştirmek olduğunu söyleyen Okul Müdürü Erbay Köse, ”Öğrencilerimiz topladıkları çöplerle havayı, suyu ve toprağı kurtarma yolunda önemli bir adım attıklarının bilincindeler. Bir gün değil, her gün çöp topluyoruz. Öncelikle çöpleri gelişigüzel yerlere atmamayı yeğliyoruz” dedi.
“Türkiye çöp olmasın” kampanyasıyla insan eliyle doğaya atılan atıkların toplanması ve okullarda yapılan etkinliklerle öğrencilere çevre bilinci aşılanması hedefleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.