Sütaş, emeklileri iftarda buluştu

Sütaş, emeklileri iftarda buluştu
Türkiye’nin sütçüsü Sütaş’ın geleneksek iftar yemeklerinin 4. ve 5.’si hafta sonu gerçekleşti.
Sütaş’ın yemeklerine Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, Sütaş Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, Satın Alma Grup Müdürü Abdullah Demir, Satın Alma Müdürü Erol Aşlayan, Süt Alım Müdürü Hayrettin Emir, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Peynir Ünitesi Müdürü Hasan Oral, Sütaş çalışanları ve emekli personel aileleriyle birlikte katıldı.
Yemekte konuşan Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel ve Sütaş Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, Sütaş çalışanlar ve emekli personelle beraber iftar açmanın gurur verici olduğunu belirtirken Sütaş’ın kurucusu merhum Sadık Yılmaz’ı bir kez daha andı.
İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, “Sütaş’ı çalışanları ve emekli personelle bir araya gelmek çok sevindirici. Sütaş ailesine uzun yıllar hizmet vermiş ve emekli olan arkadaşlarımızla aramızda. Birlik ve bereberlik içinde olmak çok güzel. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız dostlarımızdan çok şey öğrendik. Tüm çalışanlarımızın ve emekli personelimize iyi Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
Ardından Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ın mesajını ileten Taşer,”Birlikte nice Ramazanlar yaşamak istiyoruz. Tüm çalışanlarımıza ve emekli personelimize hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.
Emekli personel adına söz alan Orhan Efe, “Sütaş sofrasından uzun yıllar ekmek yedik. Karacabey ve Türkiye’ye böyle büyük bir kuruluşu armağan eden merhum Sadık Yılmaz’ı bir kez daha anarak şükranlarımızı sunuyorum. Herkesin Ramazan ayını kutlarım” diye konuştu.
Yemek sonrası geleneksel hale getirilen; patlamış mısır, pamuk helva, macun, kağıt helva ve boza konuklara ikram edildi. Fotoğraflar için Tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.