Sportif turnuvalardaki başarılı öğretmenler ödüllendirildi

Karacabey’de geleneksel hale gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol, Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları” sona erdi. Turnuvalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara ödülleri Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki 24 Kasım Öğretmenler Günü töreninde verildi.
13 Kasım 2017 tarihinde start alan turnuvalar Karacabey Anadolu Lisesi Ömer İşcan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapıldı. Özellikle voleybol turnuvasında ilçedeki okullarda görevli öğretmenlerden oluşan 20 takım mücadele etti. 13 Kasım’dan bu yana süren turnuvada, her gün 6 maç yapıldı. Baştan sona büyük çekişme ve heyecan içinde gerçekleşen müsabakalarda takımlara seyircilerin desteği de oldukça yoğundu.
Voleybol turnuvası final maçı Ömer Matlı İlkokulu ile Karacabey Anadolu Lisesi arasında oynandı. 2,5 saat süren final müsabakası sonunda turnuvayı bu yıl da üçüncü kez Ömer Matlı İlkokulu kazandı. Turnuvanın ikincisi Karacabey Anadolu Lisesi olurken, üçüncülüğü ise Özel Tan Okulları elde etti. Turnuvanın centilmenlik ödülüne ise Şehit Serkan Şahin Ortaokulu layık görüldü.
24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları’nda da heyecan son ana dek sürdü. Masa Tenisi’nde Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Serkan Ocak birinci, TOKİ Şehit Yzb. Erhan Kındır İlkokulu’ndan Güray Yılmaz ikinci, Özel Tan Okulları’ndan Ersen Çelik de üçüncü oldu.
Satranç Turnuvası’nda ise; Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Mustafa Yaman birinciliği, Ömer Matlı İlkokulu’ndan Özgür Durgun ikinciliği ve yine Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Mustafa Yay üçüncülüğü elde etti. Şehit Serkan Şahin Ortaokulu’ndan Alper Türkmen de dördüncü oldu.
Sportif turnuvalarda dereceye giren öğretmen ve takımlara ödülleri; Belediye Başkan Vekili Faruk Türe, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdaş Özköroğlu, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam ile Emekli Öğretmenler Umut Sofuoğlu ve Şenay Yılmaz takdim etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Turnuvalara katılarak mücadele eden tüm takım ve sporcularımızı kutlarız. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.