Sonsuza dek zafer bayramımız kutlu olsun…

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Ödün vere vere Ulusal Birliğimizin, Vatan Bütünlüğümüzün temeli, Özgürlük ve Bağımsızlığımızın nedeni Ulusal Bayramlarımızı aile içi kutlayacak duruma geldik.
Seçkinci, Batıyı yanlış yorumlayan, Ulusal değerlerden nefret edenlere hizmet edercesine “aman bir tatsızlık çıkmasın” ya da empati adlı aşılama yozluğuna sığınanlar nedeniyle sosyal medyadan “bayrak zinciri” ya da 30 Ağustos saat 00’da balkona bayrak asıp Bağımsızlık Marşımızı söyleyelime indirgeyen anlayış bölücülüğe, yobazlığa prim tanır, Tam Bağımsız Türkiye ‘ye ihanettir.
Türk Ulusunun Bağımsızlık ve Özgürlüğe kavuştuğu günleri kutlamasına karşı çıkanlar gitsin beslendiği emperyalist Abd’nin, Ab’nin, İsrail’in günlerini kutlasın. Hatta ve dahi bağımsız ve özgür olarak kinini kusabildiği, hakaret edebildiği Türkiye Cumhuriyeti Yurttaşlığından çıksın.
Muhalefet gibi muhalefet ne yapıyor? Tıpkı Akp gibi söylem ve eylemlerde bulunuyor. Milliyetçi tabelası olan varlığı süresince Abd emperyalizmine karşı bir tek eylem ve söyleme katılmamış. Aynı Akp gibi halkımızda oluşan Abd’ye tepkiye Abd lehine “ortamı yumuşatmaya yönelik ” demeçler vermiş, parti örgütlerine Abd’ye karşı eylemde bulunmayın yönergeleri göndermiş. Cumhuriyet ‘i adının önüne alan son 15 yılda Sevr Antlaşmasının 147. maddesinde yer alan “ilk, orta, lise ve yüksek öğretimde ana dilde eğitim özgürlüğünü ” 2010’da ilk kez kendisinin gündeme taşıdığını iddia ederek Akp’nin açılım ihanetine açıkça destek vermiştir. Meclisteki varlığı Türkiye Cumhuriyetine ihanet olan ve ne yazık ki “demokrasi adına ” mecliste olması muhalefetçe de desteklenen terör hamisi , Abd beslemesi adı gereksiz muhalefeti de hiç aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor.
30 Ağustosun, 29 Ekimin,23 Nisanın, Sakarya ‘nın, Dumlupınar’ın düşmanları… Sizler Bağımsızlık Savaşımızın Ali Kemikleri, İskilipli Atıfları, Şeyh Saitleri, Vahdettinleri olabilirsiniz. Ve dahi iktidarlar içinde yer alabilirsiniz. Mustafa Kemal’in Askerleri yeniden dirilir; emperyalizm ve işbirlikçilerini yine tarihe gömer, gömecektir.
30 Ağustosta topraklarımıza bir asalak gibi yapışıp canımızı, kanımızı, Ulusal varlıklarımızı emen emperyalizm Ulus’un kararı, Mehmetçiğin canıyla yenilmişti. Osmanlı hanedanlığının yozlaşmışlığı ile yoksulluğa, ezilmişliğe itilen Türk Ulusu ayağa kalkmış. 1.İnönü,2. İnönü, Sakarya, Dumlupınar zaferlerinin ardından Büyük Taarruzu gerçekleştirmişti. Elbette bu büyük Bağımsızlık Savaşı bayramlaşacak, Türk Ulusunun onuru ve gururu olarak kutsallaşacaktı. Feodalite ve saltanatın karanlık yüzyıllarından aydınlığa ulaşan bir büyük Ulus, bir büyük Devlet devrimlerle bu zaferi pekiştirecekti. Bu görkemli zaferi hazmedemeyen emperyalizm ve ülkemiz içindeki beslemeleri için Türk Zaferi yeni saldırıları da beraberinde getirecekti, getirdi de… En olumsuz koşullar altında bile devleşen Türk Ulusu içindeki beslemelere; kısırdöngüden kurtulamayan Cumhuriyetçilerin etliye sütlüye dokunmayan ve Devrimcilikten uzaklaşmış savunuculuğuna karşın bu büyük Zafer kutlanacak, kutlanmaya devam edecektir.
30 Ağustos Büyük Taarruz ve Zafer Bayramımız, Büyük Türk Ulusuna KUTLU OLSUN. Bağımsızlık ve Özgürlüğümüze canını, kanını veren Şehit ve Gazilerimizin ruhları ŞAD OLSUN….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.