“Söğütlü Köyün Öğretmeni” tam not aldı

Öğrenciler, engellileri unutmadı:
Karacabey Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı tiyatro gruplarının gösterileri önceki akşam tüm hızıyla sürdü.
Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sezai Şafak önderliğinde, engelliler yararına sahnelenen "Söğütlü Köyün Öğretmeni" konulu oyun izleyenlerden tam not aldı.
Ticaret Borsası’ndaki programa Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Galip Erbil, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda veli katıldı.

Anadolu Lisesi öğrencilerin performansları ilgiyle izlendi. Sık sık alkışlarla kesilen gösteride öğrenciler, profesyonel tiyatroculardan farksızdı.

HEM Müdürü İbrahim Çalı, tiyatro gösterilerine tüm hızıyla devam ettiklerini belirtti. Karacabey’deki sosyal etkinliklere verilen değeri eleştiren Çalı, "İlçemizde sosyal anlamda etkinliklerin olmadığını söyleyenleri burada göremiyoruz. Büyük özveriyle sahnelenen her türlü sosyal faaliyetlere Karacabey halkının daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz" dedi.

Mayıs ve Haziran ayları içerisinde yıldız, genç ve yetişkinlerin de sergileyecekleri gösterileriyle Karacabeylileri tiyatro doyuracaklarını vurgulayan Çalı, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.