SGK’nın yeni müdürü Yurdakul

Karacabey Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü olarak 8 Haziran 2015 tarihinden bu yana başarıyla görev yapan Şafak Saraç’ın Bursa’ya atanması sonrası yerine gelen Muzeffer Yurdakul, görevine başladı.
Karacabey’de vekaleten müdürlük yapan Şafak Saraç, 30 Haziran 2017 tarihi itibariyle ilçedeki görevinden ayrıldı. Saraç’ın yerine ise, asaleten İzmit SGK İl Müdürlüğü’nden Muzeffer Yurdakul’un atandı. 1997 yılında Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (İzmit SSK) Tahsis Hazırlık Servisi’nde memur olarak görevine başlayan Yurdakul, 2006’da Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hukuk Servisi ile İşveren Servisi’nde memur olarak çalıştı.
2008 yılında yine Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Tahsise Hazırlık Servisi’nde görev yapan Yurdakul, 2011’de Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sigortalı Tescil Hizmet/Kadim Servisi’nde Şef olarak hizmet verdi.
Daha sonra 2013 yılında Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Altıeylül SGM 4a Tahsis Yurtdışı Hizmetler Servisi’nde Merkez Müdür Vekili olarak atanan Muzaffer Yurdakul, yine aynı tarihte Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şuhut SGM Merkez Müdürü olarak görevlendirildi.
2015’ye yeniden Kocaeli’ye dönen Yurdakul, burada Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gölcük SGM’de görev yaptı. Muzaffer Yurdakul, son olarak da Karacabey Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne asaleten atandı.
1974 Kastamonu Cide doğumlu olan Yurdakul, ilköğrenimini Kastamonu’nun Cide ilçesinde, orta ve lise öğrenimi ise Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bitirdi. 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirerek lisans eğitimini tamamlayan Muzaffer Yurdakul, evli ve 2 çocuk babası.
Yurdakul’dan Başkan Özkan’a ziyaret
Karacabey SGK Müdürlüğüne atanan Muzaffer Yurdakul, yeni görevi sonrası gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelirken, Karacabey’in günümüzde dışarıdan, merakla ve ilgiyle izlenen bir şehir olduğuna dikkat çekti.
Yeni görevi sonrası gerçekleştirdiği nezaket ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Ali Özkan’la bir araya gelen Yurdakul’a, Özkan da başarı dileklerinde bulundu.
Karacabey dışarıdan ilgiyle izleniyor
Yurdakul gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Özkan’a çalışmalarında başarılar dilerken, Karacabey’in günümüzde dışarıdan merakla ve ilgiyle izlenen bir şehir olduğuna dikkat çekti. Ziyarette Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’ta yer aldı.
Belediye Başkanı Ali Özkan da Yurdakul’a yeni görevinde başarılar dilerken, Karacabey’e hizmet veren her türlü kurum ve kuruluşla dirsek temasında olduklarını ifade ederek, yapılacak yeni çalışmaların destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.