Sepetçi’nin adı 145. Sokak’ta yaşayacak

Karacabeyli ünlü tiyatro sanatçısı Hakan Sepetçi’nin adı, doğup, büyüdüğü Sırabademler Mahallesi’ndeki 145. sokağa verildi.
1999 yılında genç yaşta kaybettiğimiz Sepetçi’nin adının Sırabademler Mahallesi’ndeki 145. sokağa verilmesi önerisi önceki gün yapılam Mayıs ayı Meclis Toplantısında gündeme geldi. Öneri Meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. Adı 145. Sokak’ta yaşayacak olan Hakan Sepetçi, 1966 yılında Karacabey’de doğdu. İstanbul Hukuk Fakültesi’ni bitiren ve Ferhan Şensoy’un sanatçı ekolünden yola çıkan Sepetçi, Münir Özkul,Erol Günaydın ve Belkıs Dilligil gibi ünlü sanatçılarla birlikte çalıştı. Birçok tiyatro eserinde sahneye çıkan Sepetçi, 4 Mevsim isimli bir sinema filminde de başrol oynadı.
Türkiye’nin renkli sanat dünyasından erken kayan bir yıldız durumundaki Hakan Sepetçi, dost canlısı, altın kalpli bir sevgi insanıydı. Bursa’nın yetiştirdiği sıra dışı bir sanatçı kimliğini taşıyan değerli sanatçı, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve 33 yaşında geride sevgi dolu izler bırakarak aramızdan ayrıldı. Sevilen sanatçının adının doğduğu sokağa verilmesi ilçede ve sanat çevrelerinde takdirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.