‘Şampiyonluk Kupası’ Karacabey’de

Ünlü Beşiktaşlılar renk kattı:
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği, dün ünlü isimleri ağırladı. İstanbul’dan gelen Beşiktaşlılar ‘Şampiyonluk Kupası’nı Karacabey’e getirdi.
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Celalettin Dağlıoğlu ile yönetim kurulunun ağırladığı ünlü isimler, Coşkun Izgara’da muhteşem bir yemek yedi.
       Ziyarete katılan; Derneklerden Sorumlu Yönetici ve Kongre Üyesi Remzi Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı Müşaviri Gazeteci Turgut Koloğlugil, eski Tribün Lideri Şeref Yılmaz, Beşiktaş’ın ‘Anlayamaz Kimse Bu Aşkı’ isimli şampiyonluk şarkısını yazan Birol Can, Beşiktaş’lılığıyla bilinen, Kurtlar Vadisi Dizisi’nin unutulmaz karakteri ‘Tombalacı Necmi’ lakaplı Sinema ve Dizi Sanatçısı Haldun Boysan, Beşiktaş Altyapı Kaleci Departman Sorumlusu , BJK Müzeler Kurulu Başkanı Zülal Gök, Disiplin Kurulu Üyesi Cevdet Fidan, Karacabey’e hayran kaldıklarını belirtti.
2008-2009 Türkiye Kupası ve Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş’ın lig kupasını da yanlarında getiren ünlü Beşiktaşlılar, Atatürk Anıtı’na giderek Karacabey’li Dernek yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.