“Şampiyon Debleke”

Tophisar Turnuvasının en büyüğü belli oldu:

Karacabey Tophisar Köyü’nde 7.si düzenlenen “2009 Köyler ve Amatör Kulüpler Arası Bahar Futbol Turnuvası” nın en büyüğü ikinci kez Debleke oldu.
                Nefesleri kesen finalde İsmetpaşa’yı 3-2 yenmeyi başaran Debleke şampiyonluğunu ilan etti. Debleke’yi şampiyonluğa taşıyan golleri Halil İbrahim, Gökhan ve Nejat atarken, Yakup ile Bünyamin’in golleri İsmetpaşa’ya yetmedi.
                Final öncesi yapılması gereken 3.lük maçına Aksakal Belediye’nin gelmemesi nedeniyle karşılaşma oynanmadı. Bunun üzerine Doğa ile Tophisar arasında dostluk maçı yapıldı ve karşılaşmayı Tophisarspor 3-1 kazandı.
                Finalin ardından yaşanan renkli görüntüler, sporun dostluk olduğunu bir kez daha ortaya koydu. En Centilmen takım seçilen Dağkadı, Turnuvanın Gol Kralı Doğaspor’dan Gökhan, üçüncü Doğaspor, ikinci İsmetpaşa ile Şampiyon Debleke, kupalarını törenine katılan AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç ile yöneticiler,  köy muhtarları ile Final Dergisi ve Dershanelerinin ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Özen’in elinden aldı.
                Turnuvanın başarılı hakemleri; Mehmet Şentürk, Şaban Çolak, Levent Güven ile Hakan Şen, karşılaşmalardaki tarafsız yönetimleriyle takdir topladı.
                Turnuvanın oyuncusu, attığı 14 golle “Kral” olan Doğaspor’dan Gökhan Gürkan seçilirken, en iyi teknik heyet ise, Şampiyon Debleke’nin oldu.
 
Yer: TOPHİSAR
Hakemler :
Şaban ÇOLAK (****)
Mehmet ŞENTÜRK (****)
Hakan ŞEN (****)
Levent GÜVEN (****)
DEBLEKE: 3
Cihan (****)-Mecit (***)-Tarık (***)-Nedret ŞEN (***)-Halil (****)-Taner (***)-Gökhan (****)-H.İbrahim (****)-
Nejat  (****)-Hakan(***)-Nedret GÜLER (***)-İsmail-Burhan-Oktay-Serhat
İSMETPAŞA : 2
Oğuzhan (**)-Özer (**)-Göksel (**)-Zafer (***)-Hilmi (**)-Bünyamin (***)-Ahmet (***)-Yakup (***)-Halil (**)-       Ceval-Nuri-Ziya-Efkan
Goller: Halil İbrahim, Gökhan, Nejat (Debleke)- Yakup, Bünyamin (İsmetpaşa)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.