Sağlık Sen’den üyelerine ‘Ay Yıldızlı’ hediyeler

Sağlık Sen Karacabey Temsilciliği, hazırlattığı yeni yıl hediyelerini üyelerine dağıttı.
Karacabey Devlet Hastanesi’nde ki sağlık çalışanlarına, Sağlık Sen promosyonlarını dağıtan Sağlık Sen Karacabey Temsilcisi Fatih Alpaslan, her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirterek, “Sendikamızın çalışmaları ve taleplerinin yanı sıra çalışmalarımızda önceliği millete vermiş olmanın gururunu yaşamaktayız” dedi.
Üzerinde Türk Bayrağı bulunan kahve fincanı ve duvar saatlerini Sağlık Sen üyelerine hediye eden Sağlık Sen Karacabey Temsilcisi Fatih Alpaslan, “Son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanan oyunların herkesin farkına varması lazım. Bu oyunlar bitmeyecek, çünkü bölgesinde tek kalan ülke Türkiye. Artık Irak diye bir ülkeden neredeyse bahsedemiyoruz, Lübnan’dan bahsedemiyoruz, Suriye’de kan akışını görüyoruz, İran üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Coğrafyamızdaki ülkelerin tamamında oynanan oyunları görüyoruz. O zaman kendi ülkemize sahip çıkmak zorundayız.
Biz üç kıtada hüküm sürmüş, gittiği her yere nizami alem davasını götürmüş bir ecdadın torunlarıyız. Bugün ülke yeniden uyanıyor ve Türkiye artık kenarda satranç izleyen değil, satrancı en iyi oynayan ülkedir. Bugün Türkiye, oyunları bozan, oyunları kuran bir ülkedir.
Kazakistan, Arakan, Myammar, Filistin, dünyadaki bütün mazlumların umudu Türkiye’dir. Türkiye üzerinde oynanan oyunları da hep beraber görüyoruz. Özellikle yanı başımızda Suriye ile alakalı yaşanan savaşta, Türkiye’nin burada rol almasını hazmedemeyen içimizde maalesef insanlar var ve bunu iç siyaset malzemesi yapıyorlar. Vicdan sahibi olmayan insanlar var. 911 kilometre sınırımız olan Suriye üzerinde on binlerce kilometre öteden gelip orada pay almak için mücadele eden devletler var. ‘Eskiden kenardan bakıyordunuz, satranç oynamayı bilmiyordunuz. Yine kenardan bakalım’ denecek. Kusura bakmayın, Türkiye artık eski Türkiye değil.
Cumhurbaşkanımız, Kudüs meselesinde de yine kefenini giyerek, 7 düvele meydan okuyarak, ‘Doğu Kudüs, Filistin’in başkentidir’ diyerek meydan okudu ve arkasından da Birleşmiş Milletlere o kararı çıkarttırdı.
Biz de Memur Sen ailesi olarak her zaman ‘Tek Vatan Tek Millet Tek Bayrak’ diyerek sonuna kadar canımızla, kanımızla dün olduğu gibi bugünde varız Allah’ın izniyle. Ezelden beri dünyaya hâkim olmuş Osmanlı Devleti geri gelecek ve adalet geri gelecek, tüm dünya bunu görecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.