Sadık Yılmaz Yerleşkesi’ne belediye desteği

Sadık Yılmaz Yerleşkesi’ne belediye desteği
Karacabey’in dünyaya açılan kapısı SÜTAŞ A.Ş.’ nin kurucusu Merhum Sadık Yılmaz’ın adını taşıyan Öğrenci Yurdu’nun çevre düzenlemesine Karacabey Belediyesi katkıda bulundu.
Önceki gün Sadık Yılmaz Yerleşkesi’nin bahçesinde inceleme yapan Belediye Başkanı Ergün Koç ile Yardımcısı Meral Eren başlatılan çalışmaları denetledi. 2007-2008 öğretim yılında hizmete girecek tesisin çağdaş koşullarda hizmet vereceğine işaret eden Koç, “Rahmetli büyüğümüz Sadık Yılmaz ile Sütaş A.Ş.’nin eğitime verdiği önem ve desteğin çevrede örnek gösterildiğini biliyoruz. 192 öğrenciye barınma ortamı sağlayacak modern tesis için belediyemiz de üzerine düşeni yapmaktadır” diye konuştu. Tesisin asfaltlama ve bahçe düzenlemesine katkıda bulunacaklarını kaydeden Koç, Karacabey MYO ile Sadık Yılmaz Yerleşkesi arasındaki yolun da her iki kurumun faydalanacağı şekilde asfaltla kaplanacağını belirtti.
Sadık Yılmaz Yerleşkesi, 4635 m2 lik arazi üzerine kuruldu. Yerleşkedeki binalar 900 m2’lik alana sahip. Sosyal üniteleri, yönetici odaları ve kafeteryası ile 192 öğrenciyi barındıracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.