“Saç Şov” büyüledi

Usta eller, festivale damgasını vurdu:

Karacabey Belediyesi’nin Yeniköy’de bu yıl 2.sini düzenlediği “Ihlamur Kültür ve Sanat Festivali”nde sahne alan Berberler ve Kuaförler Odası’nın “Saç Şhow”u izleyenleri mest etti.

Belediye’nin Yeniköy’deki kamp amirliği alanında yapılan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Belediye Başkanı Ergün Koç’un eşi Behiye Koç’un yanı sıra çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Bursalı ve Karacabeyli kuaförler, kısa sürede gerçekleştirdikleri saç tasarımlarıyla katılımcılardan büyük alkış aldı.

            Sunumunu Can Ajans’tan Melda Beygiret’in yaptığı gece izleyicilerden tam not alırken, Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden Bursalı Kuaför Ramazan Yılmaz ve ekibinin saç şovu ise görülmeye değerdi.

Karacabey’in usta elleri Kenan Şahin ile Gürcan Gürçek, yaptıkları güzel çalışmalarla yeteneklerini sergiledi.

Bayan kuaförler Elif ile Özge’nin saç şovları izleyenlerden tam not alırken, Karacabey’in genç kalfaları; Eyüp Gündem, Emrah Emre, Metin Eren ile Mehmet Nege’nin performansları ise gelecekte “Usta” olmaları adına umut vericiydi.

            Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İlhami Kösem önderliğindeki programda son olarak ödül töreni yapıldı. Etkinliğe katılan saç ustalarına, kalfalara, sponsorlar; Taha Yemek Sanayi, Taha Düğün Salonu, Limoncu İzzet Yaş Sebze ve Meyve ve By Cotton ile geceyi düzenleyen tertip komite-sine plaket takdim edildi. Gece, havai fişek göste-rileriyle son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.