Rüya gibi bir geceydi

Rüya gibi bir geceydi
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu’nun düzenlediği “Türkümüz Sevgi” isimli Türk Halk Müziği konseri büyük beğeni topladı.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran türkü severler, unutulmaz bir gece yaşadı.
Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Yzb.Galip Erbil, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karşit, Bursa Müfettiş Kurulu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Arslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Şube Müdürleri; Emin Dingin ile Mehmet Aydın, Belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda velinin yoğun ilgi gösterdiği türkü ziyafeti rüya gibiydi.
14 Eylül İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Erdoğan Irmak ile 40 öğrencinin hazırladığı Türk Halk Müziği konseri, izleyenleri adeta büyüledi.
Yörelerimizden derlenen 19 eşsiz eser, öğrencilerle ayrı bir anlam kazandı. Kimi zaman duygu yüklü, kimi zaman da eğlenceli türküleri izleyenlerle paylaşan 14 Eylül’ün minik öğrencileri, büyük alkış topladı.
Program sonunda Müzik Öğretmeni Erdoğan Irmak’ın yazdığı “14 Eylül İlköğretim Okulu Marşı” ile Bulgaristan’ın Nedelino şehrinden gelen öğrencilerin yörelerine ait seslendirdikleri türküler geceye ayrı bir anlam kattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.