Rıdvan Dilmen Turnuvası’nda şampiyon Atatürk ve Cumhuriyet İ.Ö.O.

*Ünlü futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in adını taşıyan okullar arası turnuvada yıldızlarda Atatürk İlköğretim Okulu mutlu sona ulaşırken, miniklerde Cumhuriyet İlköğretim Okulu şampiyonluk kupasını kaldıran taraf oldu.
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nin işbirliğiyle düzenlediği ilköğretim okullarına yönelik “Rıdvan Dilmen Futbol Turnuvası”nın finali Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen’in katılımıyla gerçekleşti. 15 Mayıs’ta başlayan “Rıdvan Dilmen Futbol Turnuvası”nda 20 ilköğretim okulu miniklerde iki, yıldızlarda da üç grupta mücadele etti. Turnuvanın finali ise önceki gün
Trakya Birlik Yağ Fabrikası Futbol Sahası’nda Fenerbahçe’nin unutulmaz golcüsü Rıdvan Dilmen’in katılımıyla gerçekleşti. Final maçı öncesi Fenerbahçeli taraftarlar Rıdvan Dilmen’e forma imzalatmak isteyince izdiham oluştu. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği Dilmen, minik hayranlarını kırmayarak bol bol imza dağıttı.
Final maçında kozlarını paylaşan Atatürk İlköğretim Okulu ile Ş. Serkan Şahin İlköğretim Okulu finale yakışır bir mücadele ortaya koydu. İlk yarısı 1-0 Ş. Serkan Şahin İlköğretim Okulu üstünlüğüyle geçilirken, ikinci yarıda iki gol atmayı başaran Atatürk İlköğretim Okulu maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Maçın ardından Fenerbahçe Spor Okulu öğrencileri kısa bir gösteri maçı yaptı. Daha sonra yapılan ödül töreninde turnuvayı yıldızlar kategorisinin şampiyonu Atatürk İlköğretim Okulu, ikincisi Ş.Serkan Şahin, üçüncüsü 14 Eylül İlköğretim Okulu, centilmen takım seçilen Sarıbey Serkan Argın ile yıldızlar gol kralı Onur Yılmaz ve minikler kategorisinin şampiyonu Cumhuriyet İlköğretim Okulu, ikincisi Atatürk İlköğretim Okulu, üçüncüsü 14 Eylül İlköğretim Okulu, centilmen takımı Ş. Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu ile minikler gol kralı Berke Yılmaz kupasını Rıdvan Dilmen’in elinden aldı.
Trakya Birlik Yağ Fabrikası Futbol Sahası’nda oynanan final maçını Fenerbahçe’nin unutulmaz golcüsü Rıdvan Dilmen, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Cumhuriyet Savcısı Fuzuli Aydoğdu, Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, Trakya Birlik Fabrika Müdürü İlker Aksoy, Müdür Yardımcısı Özcan Barış, Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Matlı Yem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Matlı ve çok sayıda vatandaş izledi.
Ödül töreninin ardından Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nde düzenlenen yemeğe katılan Rıdvan Dilmen, Karacabeyli Fenerbahçelilerle unutulmaz bir akşam geçirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.