Polis’in 163. gurur yılı

Karacabey Emniyet Müdürlüğü’nün, Polis Örgütü’nün 163.yıldönümünü kutlama etkinlikleri başladı.
Okullar arası ‘Polis Koşusu”yla başlayan etkinlikler Ulucamide şehit polisler için okunan mevlitle devam etti.
Karacabey Emniyet Müdürü Varkın Suyuak, Emniyet Amiri İsmail Aşkınoğlu ve polis memurları ile birlikte dün Kaymakam Dursun Balaban, Cumhuriyet Başsavcısı Mine Soylu İzmir, Garnizon Komutanı Kemal Ellialtıoğlu ve Belediye Başkanı Yardımcısı Meral Eren’i ziyaret etti.
Polisin yaptığı görevin çok kutsal olduğunu belirten Kaymakam Balaban,“Polis, güç koşullarda özveriyle çalışmaktadır. Polisin başarısı vatandaşımızın memnuniyeti anlamına gelmektedir.
Polis, dünyanın en zor mesleğini yapıyor. Çünkü karşısındaki suçlu bile olsa insan olduğunu unutmadan hareket ediyor” şeklinde konuştu.
Emniyet Müdürü Suyuak, konuşmaların ardından, Balaban’a çiçek verdi ve daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Mine Soylu İzmir, Garnizon Komutanı Kemal Ellialtıoğlu ile Belediye Başkanı Yardımcısı Meral Eren’i ziyaret etti.
Suyuak, Belediye ziyareti sırasında MOBESA Kamera Sisteminin kurulmasında büyük emeği geçen Belediye’ye teşekkürlerini iletti. Suyuak, “MOBESA sistemiyle ilçedeki kritik noktaları 24 saat gözetim altına alacağız. Polis teşkilatına desteklerinden dolayı tüm halkımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.