Önümüze bakarız, işimizi yaparız!

Milletvekili Ali Koyuncu AK Parti’yi eleştirenlere verdi veriştirdi:
Karacabey AK Parti “Yönetim Kurulu Toplantısı”na katılan Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, hizmetlerden ‘Zirve’ söylentilerine, sağlıktaki sorunlardan, yaz döneminde yapılacak çalışmalara kadar birçok konuya açıklık getirdi.
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Edebali’nin de yer aldığı toplantıda, Belediye Başkanı Ergün Koç, Meclis Üyeleri ile ilçe yöneticileri de hazır bulundu.
Toplantıda öncelikle yaz dönemindeki çalışmalar masaya yatırılırken, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, yaklaşan genel seçimlere hazırlık yaptıklarını duyurdu.
İlçe Başkanı Adem Surguç’un her zaman yanında olduklarına dikkat çeken Koyuncu, ‘Zirve’ söylemlerinin komik olduğunu belirtti.
Adem Surguç’a tam destek!
Koyuncu, “Bir zirve söylentisidir gidiyor. Nedir bu anlamadık?
Zirveye falan da çıktığımız yok!. Olay abartılıyor. O olay, Kurşunlu’ya yapılan gezintiden ibarettir. Bu tür karalama politikalarına gerek yok. İlçe Başkanımız Adem Surguç’un sonuna kadar yanında olacağız. Başkanımıza güvenimiz tamdır. İlçe ve il yönetimimizin arasında kesinlikle bir sorun bulunmamaktadır. Biz, hizmet üretmeyi düşünüyoruz. ‘Ben’ anlayışıyla değil, ‘Biz’ düşüncesiyle hareket ediyoruz. Şimdiki ilçe yönetimimiz, zor günlerde partimize sahip çıkmış, çok çalışmış ve seçimin kazanılmasında önemli bir rol oynamıştır. Diğer arkadaşlarımızın da taşın altına elini koymaları gerek. Boş konuşmalarla bu işler yürümez. AK Parti’ye sahip çıkmalı ve hizmet üretilmelidir” dedi.
Hastane’deki sıkıntılar son bulacak!
Karacabey Devlet Hastanesi’ndeki Nöroloji, Radyoloji, Kardiyoloji, Psikiyatri, Enfeksiyon Uzmanı ve Beyin Cerrahı’nın bulunmayışı nedeniyle ortaya çıkan sağlık sıkıntılarına değinen Koyuncu, bu sorunların kısa sürede giderileceğini söyledi.
Nöroloji Uzmanının bir iki gün içinde geçici olarak göreve başlayacağını duyuran Milletvekili Ali Koyuncu, sağlıktaki sıkıntıların ülke genelinde olduğunu anlattı. Türkiye’deki doktor sıkıntısının yoğunluğunu anımsatan Koyuncu, sorunların farkında olduklarını ve en kısa sürede, en iyi çözümü getireceklerini kaydetti.
CHP’ye eleştiri!
AK Parti iktidarıyla yapılan hizmetlere dikkat çeken Koyuncu, Karacabey’i ‘Mustafakemalpaşa’nın köyü’ yaklaşımında bulunan CHP’yi eleştirdi. Mustafakemalpaşa ile Karacabey’e eşit hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Ali Koyuncu, “Eleştirmiş olmak için eleştiri yapanlar, birçok hizmetin nasıl farkında olmazlar? Karacabey’e yapılan hizmetler ortadadır. Hotanlı-Okçugöl yolu, yeni Adliye Sarayı, 14 Eylül İlköğretim Okulu’na yapılan ek bina, Kurşunlu’ya yapılanlar, TOKİ İhalesi, elektrikli sulama projesi gibi hizmetleri CHP mi yaptı? Kimse mükemmel değildir. Hatalarımız ve yapamadıklarımız mutlaka vardır. Ancak, sırf eleştirmek için karalama politikası güdenler, hiçbir zaman gerçekleri göremeyeceklerdir” diye konuştu.
Çevre Bakanı bugün Mustafakemalpaşa’da!
AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu son olarak, bugün saat 11.00’de Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Mustafakemalpaşa’ya geleceğini duyurdu.
Bakan Eroğlu’nun Mustafakemalpaşa’da Güllüce Sulama Göleti, Karacabey Bayramdere Kapalı Devre Sulama Göleti, İznik Sulama Göleti ile Isparta ve Antalya Manavgat sulama projelerinin temsili temel atmasını gerçekleştireceğini belirten Koyuncu, açılışlara tüm Karacabey halkının da davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.