Öner, madalyaya doymuyor

Karacabey Ömer Matlı İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Murat Öner, Karacabeyspor adına katıldığı Bilecik’teki yarışlardan gümüş madalya ile döndü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, atletizmi geliştirme projesi adı altında Türkiye çapında düzenlediği atletizm müsabakaları büyük ilgi gördü. Bursa’da düzenlenen yarışlarda 3. olarak ilçemizin yüzünü güldüren Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencisi Murat Öner, il takımında yarışmaya hak kazandı.
Öner, atletizmi geliştirme projesi ikinci grup puanlı yarışmalara Ömer Matlı İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmenin Barış Selmanpakoğlu ve Müdür Erol Parik gözetiminde katıldı.
8 ilden 32 sporcunun katıldığı 1996-1997 doğumlu minik atletlerin yarışmasında sporcumuz iyi bir yarış çıkararak 3. oldu. Aynı kategoride koşan diğer Bursa takımı sporcuları 2’inci, 6’ıncı ve 17’inci olması nedeniyle en iyi 3 derecenin aldığı toplam 11 puanla Bursa ekibi 8 il arasından sıyrılarak 1’inci oldu. Bursa Takımı bu başarısıyla Eskişehir’de 24 Mayıs’taki yarışlara katılmaya hak kazandı. Yarışmada Manisa 21 puanla 2’inci olurken, Çanakkale 46 puanla 3’üncü oldu. Murat Öner, gösterdiği üstün performansla nedeniyle Bilecik Vali Yardımcısı Osman Ateş tarafından tebrik edildi.
Ödül törenine Bilecik Vali Yardımcısı Osman Ateş, Milletvekili Fahrettin Poyraz, Tugay Komutanı Ümit Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Murat Öner madalyasını Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz’ın elinden aldı.
Öner, 24 Mayıs’ta Eskişehir’de düzenlenecek yarışmalardaki takım ve ferdi başarısına göre Ankara’daki Milli Takıma katılacak. Öner, 1997 doğumlu olmasına karşın 1996 doğumlularla yarışarak elde ettiği başarı okulunda olduğu kadar Karacabeyspor’un değişik branşlarda da başarılı olabileceğini gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.