Önder Matlı, “Hiçbir yere aday değilim!”

Önder Matlı, “Hiçbir yere aday değilim!”
Karacabey Matlı Yem Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Önder Matlı kendi isminin kullanılarak siyasi polemik yaratılmasına tepki gösterdi.
Daha öncede aynı durumlarla karşılaştığını belirten Önder Matlı hiç kimsenin adını kullanarak polemik yaratmaya hakkı olmadığını söyledi.
AK Parti ilçe başkanlığına aday olacağı şeklinde çıkartılan söylentilerin dedikodudan öteye gitmediğini belirten Önder Matlı, oyun oynamadıklarını ve ciddi bir görev yürüttüklerini dile getirdi.
Bunu herkesin böyle bilmesi gerektiğini ileri süren Matlı, “Taş yerinde ağırdır. Herkes üstlendiği görevini iyi yaparsa verim artar, yöremize ve ülkemize daha iyi hizmet sunmuş oluruz.
AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkan, görevini başarıyla sürdürmektedir. Aramızda hiçbir kırgınlık ve dargınlık söz konusu değildir. Olsa bile bu benim aday olacağım anlamını taşımaz.
Ne şimdi, ne de bundan sonra hiçbir yere aday değilim. Bu tür söylentileri çıkaranları kınıyorum.
İsmimden rant sağlanmak isteniyorsa bunun mümkün olmadığı artık iyi anlaşılmalıdır” dedi.
Dedikodularla uğraşacak zaman olmadığını kaydeden Önder Matlı, isminin bundan sonra bu tür söylentilerin içinde geçirilmemesini istedi ve aksi halde yasal yollara başvurmak durumunda kalacağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.