Ölümden döndü!

Ölümden döndü!
Karacabey’de seyrettiği dizideki karakterin görünmez olmasından etkilenen bir çocuk, iksir diye bir şişe şurup içince ölümden döndü.
5 yaşındaki kız çocuğu B.S., annesi Nur S.’nin mutfakta olduğu sırada, oturma odasında televizyon izlerken, dizi karakterinin iksir içerek kaybolmasından etkilendi. Minik B.S, koltukların arkasına geçip, odada bulunan bir şişe ateş düşürücü şurubu içip kaybolmayı düşündü. Bir müddet sonra anne Nur S., hiç sesi çıkmayan B.S.’yi kontrol etmek için odaya girdiğinde, kızını koltukların arkasında elinde boş şurup şişesiyle buldu.
Kızına şurubu içip içmediğini soran anne Nur S., kızının, ”Ben iksir yapıp içtim, ben de kaybolacağım” demesi üzerine hemen eşi Cemil S.’ye haber verdi. Bunun üzerine eve gelen baba Cemil S. ve anne Nur S. hemen kızlarını Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Burada yapılan ilk müdahalenin ardından B.S., Bursa Dört Çelik Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. 3 gün boyunca serum takılarak hastanede tutulan B.S., durumunun iyiye gitmesi üzerine taburcu edildi.
Anne Nur S., artık çocuklarına bu tür dizileri seyrettirmeyeceklerini söyleyerek, ”Aslında bu tür dizilerin yayınlanması doğru değil. Çocuklarımıza kötü örnek oluyor. Çocuklarımızın psikolojileri bozuluyor. Hep hayal kurarak değişik şeyler yapmak istiyorlar. Kendilerini o dizilerdeki kahramanlara benzeterek, onlar gibi olmak istiyorlar” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.