OLMADI İMAMOĞLU!


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon, Rize, Artvin gezisi nereden bakılırsa bakılsın ofsayt kokuyor.
İmamoğlu sempatizanları iki ayrı açıdan hayal kırıklığı yaşamıştır.
Birincisi, gövde gösterisidir. Her ne kadar, “Memleket ziyareti, bayramlaşma amaçlıdır” dense de, parlamenter sistem ilkesi etrafında buluşmuş olan altılı masaya; “Cumhurbaşkanlığı yarışında ben de varım” mesajı gönderilmesidir.
Oysa, “Cumhurbaşkanı adayı altılı masa içindeki liderlerden biri olacaktır” açıklaması var ortada.
CHP’de gizli bir liderlik kavgası mı tetikleniyor? Pişmiş aşa su mu karıştırılıyor?
Derin soru işaretleri düşündürücüdür.
İkincisi ve daha acısı; demokrasinin yok edilmesini, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin yıkılmasını, diktatörlüğün kurulmasını, hırsızlığı, ahlaksızlığı, adaletsizliği, hukuksuzluğu, ekonominin çökmesini, uyuşturucu kaçağına göz yumulmasını, mafya devleti oluşmasını, dağların denizlerin yağmalanmasını, Ergenekon kumpası kurulmasını, sığınmacı yığılmasını, kısaca; 20 yıldır Türkiye’nin katledilmesini alkışlayan hainlere gazeteci diye sahne verilmesi, akıl tutulması değil de nedir?
Neymiş? Herkesi kucaklayacakmış. Helalleşecekmiş, barışacakmış. haramilerle aynı sofraya oturarak toplumu birleştirecekmiş.
Örneğin; 85 milyon insanın ölümüne neden olan kan emici Hitler’le nasıl kucaklaşacaksın? Nasıl helalleşeceksin? Nasıl barışacaksın? Toplumu nasıl birleştireceksin?
Saflıktan öte bir şeyler oluyor.
İmamoğlu, bizim bilmediğimiz sihirli değnek mi taşıyor?
Üstüne üstlük, bu daha başlangıçmış, bir sonraki gösteriye Saray’ın başyazarı Abdülkadir Selvi’yi davet edecekmiş.
Bu inat, bu öfke niye?
Nagehan kucaklaşması büyük tepki çekerken sıcağı, sıcağına ekranlara koşan İmamoğlu; “Ne var bunda, bir sonra Abdülkadir Selvi’yi çağıracağım” diyor.
Pes doğrusu!
İmamoğlu’nun başına tuğla mı düştü acaba?
Milletin orasına koyan, vergi ödemeden devlet desteğiyle zenginleştikten sonra Londra’da yakın akrabaları için sokak satın aldığı söylenen Cengiz Holding’in Sahibi Mehmet Cengiz’i, 07 Aralık 2021 günü Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. binasında ziyarete giden Ekrem İmamoğlu ne yapmaya çalışıyor?
Cengiz Holding ziyaretiyle başlayan şaşkınlık dalgalanmaları, İmamoğlu’nun faşizme destek olanlarla kucaklaşmayı sürdüreceğini söylemesiyle güvenilirlik yara almıştır.
Tam da, İmamoğlu sevgisi tavan yapmışken, havanın durduk yerde kirletilmeye çalışılması neyin nesidir?
Mertlik bozuldu mu?
Ekrem İmamoğlu hiç olmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.