Okuyana kitap desteği

Karacabey Okuyor kampanyasına destek vermek için özel kurulaşlarca temin edilen yüzlerce kitap Taşlık, Muhsin Özdamar ve Hacı Ahmediye Onur İlköğretim  Okulu’na teslim edildi.
Öğrencilerin yoğun sevgi gösterileri eşliğinde beraberinde getirdiği kitapları her okula dağıtan Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin, eğitimin okul dışında da sürmesi gerektiğini ifade etti.
Karacabey Okuyor kampanyasına destek olma için esnaf ve özel kuruluşlar tara-fından sağlanan destekle alınan kitaplar, önceki gün öğrencilere teslim edildi. Taşlık, Muhsin Özdamar ve Hacı Ahmediye Onur İlköğretim  Okulu öğrencilerine dağıtılan kitaplarla eğitime olan desteklerini gösteren kuruluşlara teşekkür eden Dingin, eğitimsiz toplumların uygarlık düzeyine hiçbir zaman ulaşamayacağına dikkat çekti.
İlçedeki özel kuruluşların “Karacabey Okuyor” kampanyasına destek vermelerinin çok sevindirici olduğunu belirten Dingin, çocukların okullarındaki derslerinde faydalı olacak ve ayrıca kültürel gelişmelerini destekleyecek türden kitaplar temin edilerek dağıtımı yapıldığını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.