Öğretmenleri buluşturan turnuva

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri başladı.
Karacabey genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Voleybol Turnuvası’nın açılış töreni Anadolu Lisesi Ömer İşcan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 4 ayrı grupta yarışacak takımlardan ilk ikiye girenlerin tekrar eşleşerek çeyrek, final-yarı ve final maçlarını oynayacakları bildirildi.
24 Kasım’a kadar tamamlanması planlanan turnuvaların ödülleri ise, yapılacak Öğretmenler Günü programında verilecek. Önceki akşam yapılan açılış maçından önce konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süheyl Ayhan Sağlam, “Amacımız eğitim camiasının siz değerli öğretmenlerini bir araya getirmek, spor yaptırarak verimliliğini arttırmaktır. Sadece voleybol değil masa tenisi ve satranç branşlarında da faaliyetlerimiz 3 hafta boyunca devam edecek. Bizlere 24 Kasım 2017 tarihine kadar ev sahipliği yapacak Karacabey Anadolu Lisesi Müdürlüğü’müze, turnuvalarda görev alacak olan fedakar beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederim. Tüm takımlara ve katılımcılara başarılar dilerim.” dedi.
2017-2018 Öğretim Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Grupları:
A Grubu: Ömer Matlı İ.O., Beylik – Keşlik O.O., 14 Eylül O.O., Özel Tan Okulları, Farabi Sağlık MTAL.
B Grubu: Cumhuriyet İ.O., Dayı Karacabey Anadolu Lisesi, Şehit Serkan Argın O.O., Şehit Serkan Şahin O.O.
C Grubu: TOKİ Şehit Yzb. Erhan Kındır İ.Ö., Karacabey Ortaokulu, İMKB MTAL., Sultaniye Ortaokulu.
D Grubu: Karacabey Anadolu Lisesi, İstiklal Ortaokulu, Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca O.O., Sadık Yılmaz MTAL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.