Öğrenciler, “Hz. Muhammet” için yarıştı

Karacabey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında önceki gün “Bilgi Yarışması” düzenledi.
    C Blok'ta yapılan bilgi yarışmasında, 9. sınıflardan 12 öğrenci katıldı. Çekişmeli geçtiği gözlenen yarışmada öğrencilere 20 soru yöneltilirken, 80 puan toplayan 9-F sınıfından Yusuf Koyuncu isimli öğrenci birinci oldu.
    Sınav Dershanesi Müdürü Cem Yılmaz, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdürrahim Üner ve E.M.L. Müdürü Lütfü Yavaş'ın da izlediği bilgi yarışmasının sunumunu E.M.L. Müdür Yardımcısı Yüksel Çatal gerçekleştirdi.
    Yarışmanın jüri üyeliklerinde ise; Okul Öğretmenleri Muhammer Güngör, Atilla Baydar, Mehmet Özhan ve Mecit Öner yer aldı.
    Öğrencilere, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İslam Peygamberi Hz. Muhammet ile ilgili sorular soruldu. Genel olarak tüm öğrencilerin başarılı bir performans gösterdiği yarışmada, sorulara daha dikkatli yanıt veren 9-F sınıfı öğrencisi Yusuf Koyuncu birinci oldu. Bilgi yarışmasında ikinciliği ise, 75 puan toplayan ATL-9/M sınıfından Niyazi Gümüş elde etti.
    Yarışma ortasında ayrıca, ilçenin tanınmış simalarından Ferudun Koşucu da, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle programa renk kattı.
    Bilgi Yarışmasının şampiyonu Yusuf Koyuncu'ya bugün okulda düzenlenecek törenle birincilik ödülü olan tablet hediye edilecek. Diğer taraftan, yarışmaya katılan diğer öğrencilere de “Peygamberimiz” isimli kitap verilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.