Mutlu müşteriler “Kervan”ına siz de katılın!

Kirmasti Kervan AVM Mustafakemalpaşa, Manyas ve Gönen'den sonra Karacabey şubesini de dün mehter marşları eşliğinde hizmete açtı.
    İlk olarak Sırabademler Mahallesi (Öktemler Cami karşısı) 129 Sokak'taki mağazanın açılışı gerçekleşirken, daha sonra da Yenice Mahallesi Bursa Caddesi (Hacı Ali Camii yanı) No:20 adresindeki mağazanın kurdelesi kesildi.
    Yoğun ilgiyle karşılanan iki mağazanın da açılış kurdelelerini Belediye Başkanı Ergün Koç ve Kirmasti Kervan AVM Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal kesti.
    Görkemli açılışlar öncesinde Kirmasti Kervan AVM ile ilgili katılımcılara bilgi veren İşletme Müdürü Eyüp Kuzucu, Karacabey'e iki mağaza kazandırmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.
    1988 yılından bu güne değin kurumsallaşarak sürekli büyüdüklerini ve tüketicilerine 25 yıldır en iyi hizmeti sunduklarını dile getiren Kuzucu, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektörün öncü markaları arasında yer aldıklarını belirtti.
    Kuzucu, “Karacabey halkını da mutlu müşteriler kervanına bekler, şubemizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz” dedi.
    Kirmasti Kervan AVM'nin Karacabey'e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ergün Koç ise, “Ekonomik olanaklar geliştikçe, bu tür sektörlerin çoğalması mutluluk vericidir. Gönül ister ki her alanda işletmeler çoğalsın ve ekonomi canlansın. Yalnızca Karacabey, Mustafakemalpaşa, Manyas ya da Gönen de değil, Türkiye'nin her yerinde hizmet vermenizi istiyorum” diye konuştu.
    Açılışların ardından mağazalara akın eden vatandaşlar, birbirinden güzel ve renkli mobilya ve ev ürünlerini incelerken, hayranlıklarını gizleyemedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.