Murat Öner’e Kaymakam’dan destek

Murat Öner’e Kaymakam’dan destek
Karacabeyspor adına yarışarak Bursa’daki atletizm yarışmalarında gümüş madalya alan Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencisi Murat Öner, Kaymakam Dursun Balaban tarafından ödüllendirildi.
“Atletizmi Geliştirme Projesi” kapsamında Bursa Botanik Parkta önceki gün yapılan atletizm yarışmalarında ikinci olan Murat Öner’in önemli bir başarıya imza attığını belirten Kaymakam Dursun Balaban, emeği geçen İlçe Spor Müdürü Şaban Bayraktar ile Okul Müdürü Erol Parik ve Beden Eğitimi Öğretmeni Caner Başaran’a teşekkür etti.
Murat Öner’le gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, desteklerinden dolayı Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen ile tüm ilçe halkına minnettarlıklarını iletti.
Başarılı sporcuyu Murat Öner’den Türkiye şampiyonasında derece beklediklerini belirten Kaymakam Balaban, başarı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Murat Öner, elde ettiği İl ikinciliği ile atletizm grup müsabakalarında Bursa’yı temsil etme hakkı kazandı. 8 Nisan’da Bilecik’te yarışmayı garantileyen Murat Öner, 8 Mayıs’ta Balıkesir ve daha sonra da Ankara’daki Türkiye şampiyonası finallerinde başarıya koşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.