Model Uçak Kursu’na destek verenler onurlandırıldı

Türk Hava Kurumu Karacabey Şubesi, Halk Eğitimi Merkezi aracılığı ile Fiziksel Engelliler Derneği Lokali’nde gerçekleştirilen “Model Uçak Kursu”na destek verenleri onurlandırdı.
HEM bahçesinde önceki gün gerçekleştirilen törende THK Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Hotanlı Karacabey Fiziksel Engel-liler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Serhat Şener’e teşekkür plaketi verirken, THK Karacabey Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Model Uçak Rehber Öğretmeni Hasan Bozan’da HEM Müdürü İbrahim Çalı’ya plaketini takdim etti. Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen Model Uçak Kursu’nun eğitimini veren THK Karacabey Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Model Uçak Rehber Öğretmeni Hasan Bozan, kursun gerçekleşmesinde büyük emeği olan HEM Müdürü İbrahim Çalı’ya ve yer sıkıntısını ortadan kaldırdığı için Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Serhat Şener’e teşekkürlerini iletti.
Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serhat Şener ”Bugüne kadar HEM’in bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim. HEM ailesinin bizim için yaptıkları devede kulak kalır. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada HEM’in yanında olacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.