“MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARI ZARURETTİR”

Saadet Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı, Kasım ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe Divan Toplantısını büyük bir coşku ve heyecanla teşkilat binasında gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, İl Başkan Yardımcısı Taner Keleş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Temsilcileri diğer teşkilat mensupları katıldı.

Divan heyetinin oluşturulmasından sonra İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, açılış konuşması yaparak toplantıya katılanlara hitap etti. Ardından Teşkilat birimleri aylık faaliyet raporlarını sundular. Birim raporlarının sunulmasından sonra Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta söz aldı. Balta, “Karacabey Teşkilatının tertip etmiş olduğu bu heyecanlı ve coşkulu İlçe Divan Toplantısında sizlerle birlikte olmak beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Karacabey’e daha önce de geldik ve sizlerle bir seçim çalışmasının arifesinde birlikte olduk. Siz değerli teşkilat mensuplarımızın böyle heyecanlı olmaları bizlere de ayrı bir heyecan veriyor.” dedi.

Balta, sözlerine şöyle devam etti:” Hepinizin gördüğü ve yaşadığı üzere ciddi bir ekonomik sıkıntıdan geçiyoruz. Her nereye gidersek vatandaşımız hayat pahalılığından yakınıyor. İktidar sahipleri ise her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranmaya devam ediyor. Rahmetli Erbakan Hocamız yıllarca bu millete Haim Nahum planını ve bunun uygulamada olduğunu anlattı. Bu plan bozulmazsa çok daha kötü günlerin bizleri beklediğini yıllarca anlattı. Nedir bu Haim Nahum planı? Bu plan aslında 7 aşamalıdır fakat bunun 4 tanesi ana maddelerdir. Nedir bunlar? 1. Aç bırakacaksın 2. İşsiz bırakacaksın 3. Borca esir edeceksin 4. Dininden uzaklaştıracaksın. Görüldüğü gibi kardeşlerim. Bunların hepsini yaşıyor muyuz? Evet yaşıyoruz. Maalesef bizleri aç ta bıraktılar, işsizde bıraktılar, borca da esir ettiler, dinimizden de uzaklaştırdılar. Yeniden ayağa kalkıp özümüze dönmek zorundayız. Başka kurtuluş çaremiz yoktur. Rahmetli Erbakan Hocamız her zaman söylerdi. Beni de bir sefer elin oğlu Hans’tan önce siz anlayın. Beni anladığınızda dövecek dizinizde kalmayacak diyerek bizleri hep uyardı. Kurtuluşun tek çaresi Millî Görüş’tür. Çok çalışmaya ve Millî Görüşü iktidar yapmaya mecburuz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.