Milli Eğitim Ongun’a emanet

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı ONGUN Görevine Başladı

Bursa Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü iken Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hacı Ongun, geçtiğimuz Perşembe Günü itibariyle ilçemizdeki görevine başladı.

Dingin Karacabey’e veda etti

34 yıllık eğitimcilik mesleğinde Karacabey’de 31 yıl eğitim camiasına hizmet veren, son 11 yıldır da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Emin Dingin, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Araştırmacı Eğitim Uzmanı olarak atandı.

1988 yılında ilk görev yeri olan Kars’ta öğretmenlik mesleğine başlayan Emin Dingin, burada 2 yıl görev yaptıktan sonra 1990 yılında Karacabey’in İkizce Köyü’ne atandı. Bu tarihten itibaren ilçenin çeşitli okullarında öğretmen ve müdürlük görevlerinde bulunan Dingin, 2005 yılında Karacabey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü oldu. Ardından 2010 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ilk olarak Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde başlayan Dingin, Karacabey’den hiç kopmadı ve 1 yıl sonra Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2011 yılından bu güne Karacabey’de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak bir fiil hizmet veren Emin Dingin’in, geçtiğimiz hafta Karacabey’deki görevi sona erdi. Dingin, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Araştırmacı Eğitim Uzmanı olarak atandı. Dingin’in ayrıca 1 yıl içinde emekliye ayrılacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.