Masa Tenisi’nde Şampiyon: Aydın Demirkol

Masa Tenisi’nde Şampiyon: Aydın Demirkol
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi Turnuvası” önceki gün akşam düzenlenen törenle sona erdi.
26 Ocak’ta başlayan ve 4 gün süren turnuvada 14 sporcu mücadele etti. Kazanılmış üç set üzerinden oynanan karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne olurken, turnuvaya İskender Erol, Hilmi Öztürk, Ferhan Çolak, Murat Kanca, Selim Aktaş, Erol Hızlı, Ahmet Sarı, Mehmet Erişen, Bülent Fidan, Serdar Yıldız, Aydın Demirkol, Ersal Köstereli, Erdoğan Akyan ve Naci İkiz katıldı. Bu 14 sporcu arasından sıyrılan Aydın Demirkol Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi Turnuvası”nın şampiyonu oldu. 4 gün süren turnuvada Beden Eğitimi Öğretmenleri Sadettin Turan, Deniz Gülseven ve Mehmet Şentürk hakem olarak görev yaptı.
Önceki akşam oynanan final karşılaşması sonunda “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi Turnuvası”nın Şampiyonu Aydın Demirkol olurken, 2.’liği Ersel Köstereli ve 3.’lüğü Murat Kanca elde etti.
Final karşılaşmasının hemen ardında yapılan törende Karacabey Sağlık Grup Başkanı Dr. M. Kutsal Altıntaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin ve Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlere kupa ve madalyaları verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.