KTSO’dan Öğrencilere 1000 Adet Mont

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel hale gelen eğitim yardımları; Bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısı ile gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında Odamız tarafından alınan kışlık montlar,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkez ve köylerimizdeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Karacabey TSO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Oda olarak eğitim yardımları kapsamında Karacabey merkezinde ve köylerimizde bulunan okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim etmek üzere 1.000 adet kışlık mont alımı gerçekleştirdik. Okullardan alınan listelere göre de bu montların öğrencilerimize teslimini tamamladık. Bu vesileyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren Karacabey TSO olarak öğrencilerimize destek olmaktan kıvanç duyuyor; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.