KTSO yeni binasına taşındı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, 2 Haziran tarihinden itibaren Sanayi Sitesi Karşısı’ndaki yeni hizmet binasında hizmet verecek.
1972 yılından buyana Panayır Caddesi üzerindeki Belediye İş Hanı’nda hizmet veren KTSO, yeni binasına taşındı. KTSO’nun yeni hizmet binasına taşınmasıyla telefon numaraları 671 85 48, 671 85 49, 671 85 50, faks numarası da 671 85 45 olarak değişti. KTSO’nun yeni hizmet binasının bodrum katında konferans ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği 200 kişilik çok amaçlı salon, 200 kişilik fuaye ve fuayeye bağlı dinlence bahçesi, makine dairesi, arşiv yer alıyor. Zemin katta, 50 kişilik seminer ve toplantı salonu, kafeterya, cep terminali ofisi yer alacak. Yeni KTSO binasının birinci katında ise hizmet birimleri, Meclis Toplantı Salonu, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı odaları bulunuyor.
KTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri adına üyelerine gönderilen duyuruda, “Otuz altı yıldır Belediye İş Hanı’ndaki yerimiz belki acı tatlı pek çok hatırayı içinde barındırıyordu. Ama artık ne işlerimizi ne de ufkumuzu içine sığdıramıyorduk. Odamız çalışmalarında “el ele ” geleceği yakalayabilmek temel hedefimizdi. Sizlerin layık olduğu hizmet kalitesinin sağlanarak çıtanın yükseltilmesi için fiziki şartların iyileştirilmesi gerekiyordu. Bundan sonra Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasında sizlere daha iyi hizmet sunacak, hem de çağdaş dünyanın gereklerine uygun olarak Karacabey iş dünyasının temsili artık kendi yerimizde gerçekleşek” denildi.
Sanayi Sitesi Karşısı’ndaki yeni hizmet binasının temelini atan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önümüzdeki günlerde yapılacak KTSO’nun açılışına katılması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.