KTSO ve KTB’nin Ankara ziyareti

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Heyeti,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Ankara'ya gerçekleştirilen ziyaret heyetinde; KTSO Meclis Başkanı Asım Ünen, KTB Başkanı Murad Bertan ve KTB Meclis Başkanı Halit Elbir ile Oda ve Borsanın yönetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreterleri yer aldı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, sıcak bir karşılama ile makamında kabul ettiği Karacabey heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Mayıs ayında tamamlanan seçimlerin ardından yeni yönetimlerle tanışma imkânı buldum ve Karacabey'in güç birliğini takdirle gözlemliyor ve takip ediyorum, dedi.

Hisarcıklıoğlu, “Tüm Türkiye'de Oda ve Borsalarımızda seçimler büyük oranda tamamlandı, aramızda eskiden beri tanıştığımız ve çalıştığımız arkadaşlarımız hem de yeni tanıştığımız arkadaşlarımız var. Sizler artık bu seçim sürecini bitirdiniz, bundan sonra hep birlikte çalışacak Karacabey'e hizmet edecek, temsilcisi olduğunuz sanayicilerin, işletmelerin ve üreticilerin yanında olacak onların sorunlarını bizlere, bizlerde daha yukarıya taşıyarak çözüm bulmak için çaba göstereceğiz” dedi.

Borsa Başkanı Bertan ise, “Sayın Başkanım, uzun yıllardır sizinle beraber çalışma imkânı buldum, yeni dönemde de üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapmaya çalışacağız, aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla tazelendik ve azmimiz kuvvetlendi. Sizin takdire şayan başarılarınızı alkışlıyor ve her zaman size destek olacağımızı ifade ediyor, bir kez daha Birliğimizin imkânları ile ilçemize değer katacak projeleri desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Oda Meclis Başkanı Ünen de, “Sıcak misafirperverliğiniz nedeniyle size teşekkür ediyoruz, belirttiğiniz gibi seçim sürecini tamamladık. Bizler şimdi tecrübelerimizi ve birikimlerimizi yeni ve genç arkadaşlarımızla paylaşarak onların bu camia içerisinde kendilerinden beklenen görevleri ve sorumlulukları yerine getirmeleri adına destek olacağız. Biz Karacabey'de bir slogan ile faaliyetlerimizi yürütüyoruz. “el ele geleceğe” başta borsamız olmak üzere kurum ve kuruluşlarla ortak sinerji ile birlikte çalışıyoruz, Birliğimizle de sizin engin vizyonunuz çerçevesinde ortak hareket etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Karacabey heyeti, TOBB ziyaretinin ardından T.B.M.M'ne geçti. Karacabeyli Milletvekili Önder Matlı'yı Meclis'te ziyaret eden heyet, tarım politikaları başta olmak üzere İlçeyi ilgilendiren konulurda bilgi alışverişinde bulundu. Önder Matlı, Meclis görüşmelerini takip etme fırsatı bulan heyeti bölge milletvekilleri ve Enerji Bakanı Taner Yıldız ile buluşturdu. Oldukça verimli geçen görüşmelerde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alınırken ilçe sorunları da aktarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.