KTSO üyeleri, “Nefes” alacak!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası arasında “KOBİ'lere Nefes Aldıran Kredi” protokolü imzalandı.
KTSO VE TEB Karacabey Şubesi arasında imzalanan protokole göre, KTSO üyelerinin yararlanabileceği düşük faiz ve uygun ödeme koşulları ile nefes almalarına imkân verileceği belirtildi.
KTSO'nun Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya KTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü, Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Genel Sekreter Fehmi Yıldız, Türkiye Ekonomi Bankası Karacabey Şubesi Yöneticisi Nurullah İrs ve KOBİ Müşteri İlişkiler Yöneticisi Caner Özer katıldı.
İmzalanan protokolle ilgili açıklama yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü; “Ülkemiz ticari hayatında önemli bir yer tutan KOBİ'lerimiz gün geçtikçe güçleşen piyasa koşullarında faaliyetlerini devam ettirmeye çalışıyorlar. Bizde Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üyelerimizin bu şartlar altında ihtiyaç duydukları finansman olanaklarını arttırmak, uygun koşul ve vadeler ile finansman maliyetlerini aşağıya çekmek için imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu noktada TEB Karacabey Şubesi ile imzaladığımız “KOBİ'lere Nefes Aldıran Kredi” protokolünün üyelerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyoruz” dedi.
TEB Karacabey Şubesi Yöneticisi Nurullah İrs ise, Karacabey için faydalı işler yapmak istediklerini belirterek KTSO üyelerine özel olarak sunulan bu kredi protokolü ile 0,85 faiz oranı, 36 aya varan vadeler ve ilk üç ay ödemesiz 500 bin TL'ye kadar kredi kullandırılabileceğini söyledi. İrs, protokol çerçevesinde kredi talebinde bulunacak müşterilerin KTSO'dan alacakları “Oda Faaliyet Belgesi” ile başvuru yapabileceklerini belirtti.
“KOBİ'lere Nefes Aldıran Kredi” ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiye TEB Karacabey Şubesi, KTSO ya da www.karacabeytso.org.tr internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.