KTSO Heyetinden Canbolat’a Ziyaret

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Meclis Başkanı H. Fikri Sezer ve Genel Sekreter Özcan Kozluca’dan oluşan Karacabey TSO Heyeti, Bursa Valiliği oluru ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karacabey Belediyesi ve Karacabey TSO arasında imzalanan protokol üzerine yapımı tamamlanıp Milli Eğitim’e devri gerçekleştirilen Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nin işleyişi ve fonksiyonları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere Bursa Valisi Sn. Yakup Canbolat’ı ziyaret etti.

Ziyarette Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ile ilgili detaylı bir sunum yapan Karacabey TSO Heyeti, Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek eğitim, seminer, mesleki yeterlilik sınavları ve Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde yer alacak Bursa’nın dördüncü e-sınav merkezi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarette Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevlendirilen denetmenlerin söylemi ile “Bölgenin Örnek Eğitim Kurumu”nu ilçemize kazandırmanın gururunu tüm üyelerimiz ile birlikte yaşıyoruz. İlçe sanayicimiz ve esnafımızın nitelikli ara eleman sorununu burada verilecek eğitimle aşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca mesleki eğitim merkezimiz bünyesinde yer alacak Bursa’nın dördüncü e-sınav merkezi ile ehliyet, açık lise, yeterlilik sınavlarının elektronik ortamda gerçekleştirilen bölümleri için ilçemizden Bursa merkeze gitmek durumunda kalan vatandaşlarımız da artık bu sınavlara Mesleki Eğitim Merkezimiz bünyesinde girecekler” ifadelerini kullandı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ziyaretle ilgili değerlendirmesinde “Karacabey sanayicisi ve esnafına hizmet edecek Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ile ilgili detaylı bilgiyi heyetimizden aldık. En son teknolojik imkânlarla donatılan bu eseri ilçemize ve ilimize kazandıran Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine, Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ile gerçekleştirilen görüşme sonrası Heyet geçtiğimiz aylarda Bursa Vali Yardımcısı olarak göreve başlayan eski Karacabey Kaymakamı Sn. Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’yu da ziyaret ederek görüşmelerde bulundu ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.