Koyuncu’dan Yeni hastane sözü

Yeni hastane sözü
*Koyuncu, “ Karacabey’i tarım ve hayvancılığın başkenti yapmak boynumun borcudur” dedi.
Karacabey’de vitrine çıkan AK Parti Bursa milletvekili adayları Ali Koyuncu, Müfit Aydın, Canan Candemir Çelik, Cennet Cankılıç ve Sedat Kızılcıklı dün Hüseyin Oruç düğün salonda seçmenlerle buluştu.
Karacabey AKP ilçe Başkanı Halit Türkkan Ali Koyuncu’nun Mustafakemalpaşa ile ortak adayları olduğunu yineledi.
Türkkan, “ Çiftçi kökenli olduğu için Ali Koyun’cu dedik. Koyuncu, çiftçinin derdini anlayacak, sorunlara çare bulacak donanımdadır.
Çiftçinin içinden gelen biridir. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan yöremizin mecliste temsil edilemeyişinin eksikliğini yıllarca hissettik.
Ali Koyuncu ile bu eksikliği 22 Temmuz’daki seçimlerde giderileceğiz. Ali kardeşim seçilirse, birlikte Hara’nın Kabaağaçlar bölgesinde 450 yatak kapasiteli yeni bir bölge hastanesi yaptıracağız” diye konuştu.
Bursa milletvekili adayları Müfit Aydın, Cennet Cankılıç ve Canan Candemir Çelik parti misyonunu ve vizyonunu benimsediklerini için AKP’den aday olduklarını söyledi ve AK parti iktidarını Türkiye için çalışan tek iktidar olarak gördüklerini vurguladı.
Ali Koyuncu “ Karacabey’de, tarım organize sanayi bölgesi oluşturarak bölgemizi tarım ve hayvancılığın merkezi haline getirmek istiyoruz.Türkiye tarımının kalbi Karacabey’dir. Gölecik barajının yapılmasını sağlayarak bölgemizin tarımsal üretimin merkezi haline getirmek görevimdir.Karacabey’i hak ettiği yere taşımak benim vicdan borcumdur. Reformların ve gelişmenin temsilcisi AKP’dir. Türkiye’nin inşası yeniden başladı. Başlayan ve yarım kalan her iş bitirilecektir. Kimse milletin iktidarını engelleyemeyecek ” dedi. Sedat Kızılcıklı “3 Kasım seçimlerinde önümüzü kesmeye çalıştılar, Recep Tayyip Erdoğan’ı siyasi yasaklı haline getirerek önümüze duvar koymak istiyenleri gördük. Biz hep millet için çalıştık. Milletimizin kalkınması ve çağdaş ülke normlarına kavuşması için çalıştık. Karadeniz sahil yolunu tamamladık, Bolu tünelini açtık, boğazlarda ki tüp geçitleri ve hızlı treni iktidar olarak biz yaptık. Oylar boşa gitmedi 7,2’lik büyümeyi AKP hükümeti gerçekleştirdi. Hazine doldu ya, iştahları kabardı. Yine çalmaya geliyorlar, izin vermeyeceğiz. Millete hizmet eden AKP var, ondan rahatsız oluyorlar. Onların devri kapandı, milletin devri başlayacak. Anayasa Mahkemesi kararı yanlıştır 361 oy aldık sindiremediler. Oysaki daha önce ki seçimlerde böyle bir şey yaşanmadı.400 millet vekilimizle iktidar olup Cumhurbaşkanlığını alacağız. Mitingler yaptılar onur duyduk. Geçmişte başka ülke bayrakları ile bunu yapanlar şimdiler de Türk bayrağı ile meydanlara çıktılar. Atatürk’ün Türkiye’si 1940 model CHP zihniyeti ile yönetilmeyecek. 2000’li yılların getirdiği şartlarda, AKP gücüyle yönetilecek.AKP tek başına iktidara gelecek” şeklinde konuştu. AKP’li adayların vitrine çıktığı pilavlı toplantıya ; Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atıl, Esnaf Kefalet Kooperatifi Müdürü Hasan Kula, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda seçmen katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.