Kosova’lı öğrenciler Karacabey’de

Karacabey’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına kısa bir süre önce Avrupa’da bağım-sızlığını ilan eden Kosova’dan konuk öğrenciler gelecek.
Kosova’nın Mamuşa Belediyesi Folklor Ekibi’nin ilçede sıcak ilgi görmesi bekleniyor.
Karacabey Belediyesi’nin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şölen Programı’na katılacak Kosovalı konuklara konukseverliğin fazlasıyla gösterileceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Yerel Gündem 21 Başkanı Meral Eren, 20 kişilik Kosova heyetinin 24 Nisan Perşembe günü ilçeden ayrılacağını açıkladı.
Kosovalı öğrencileri Karacabey’de gönüllü ailelerin ağırlayacağını ifade eden Meral Eren, “Kosovalı öğrencilerimiz burada en üst düzeyde kardeşlik duygularıyla yer alacak. Şölenimizi onurlandıran değerli konuklarımızla Yeniköy’de dostluk pikniği düzenleyeceğiz. Karacabey ve çevresini tanıtacağımız konuk öğrencilerimize unuta-mayacakları anılar yaşatmak isti-yoruz.” diye konuştu.
Bugün Karacabey’e gelecek Kosova heyetine, geçtiğimiz yıl Bulgaristan’ın Nedelino kentinde Uluslararası Folklor Yarışması’nda birincilik kazanan Karacabey Belediyesi Folklor ekibi de eşlik edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.