Koç, çalışmaları denetliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, önceki gün yaz sezonu çalışmalarını yerinde inceledi. Azmakların son  durumunu denetleyen Başkan Koç, kamuoyundan yapılan çalışmalar hakkında öneri ve şikayetleri dinledi.
    Başkan Ergün Koç, ilk olarak düzenlenen azmaklarda ki son durum hakkında tespitlerde bulundu. Özellikle Kültür Park çevresinde yoğun bir çalışma sergilediklerini ifade eden Koç, azmak kenarlarında bulunan ve yavrulayan su kuşlarının olduğunu ve bununda yapılan çalışmaların doğaya zarar vermeden yürütüldüğünün en güzel göstergersi olduğunu açıkladı. Azmakların tertemiz ve sineksiz bir hal aldığını sergileyen Koç, çalışmaların belirli aralıklarla sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
    Daha sonra şehir içindeki asfaltma çalışmaları hakkında bilgi alan Ergün Koç, burada vatandaşların sorunlarıylada bizzat ilgilenerek çözüm noktasında önerileri dikkate aldı. Ayrıca asfaltlama çalışmalarını sürdüren personellede ilgilenen Başkan Koç, işleyiş hakkında bilgi çalışanlardan bilgi aldı.
    Ardından Esentepe'de okullar bölgesine yapılacak olan çok amaçlı spor salonunun temel çalışmalarını denetleyen Koç, projenin işleyişini bizzat yerinde inceledi. Temel çalışmalarında görevliler fikir alışverişinde bulunan Koç, Karacabey anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı ile ilgili kısa bir değerlendirme de yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.