Karataş’a veda yemeği

Karataş’a veda yemeği
Karacabey Tarım İşletmeleri Müdürü İsmail Karataş’a, Hatay Tarım İşletmeleri Müdürlüğüne atanmasının ardından önceki gece veda yemeği düzenlendi.
TİGEM’de düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Binbaşı Kemal Ellialtıoğlu, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Arslan ve Fuzuli Aydoğdu, Emniyet Müdürü Varkın Suyuak, daire amirleri ve çok sayıda konuk katıldı.
Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dursun Balaban, Karacabey’de uzun yıllar başarıyla görev yapan Karataş’ın çalışkanlığını, dürüstlüğünü ve üretkenliğini dile getirdi. Balaban, İsmail Karataş’ı unutmayacaklarını belirterek, plaketle onurlandırdı.
TİGEM Müdürü İsmail Karataş’ın Karacabey’e önemli hizmetler verdiğini söyleyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı ise, ayrılmanın yarattığı buruk bir duygu içinde olduğunu kaydetti.
Karacabey’de görev yaptığı süre içinde kalıcı dostlar kazandığını dile getiren İsmail Karataş ise, “Yüreğim sürekli burada olacaktır. Görevimizi kolaylaştıran çalışma arkadaşlarıma hiçbir zaman unutamam. Bundan sonra Hatay’da da bir eviniz olduğu unutulmasın” dedi.
Hatay’a gitme hazırlıklarına başlayan Karataş, yerine Altınova’dan atanan İbrahim Çağlar’ın gelmesini beklediğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.