Karaca’nın maçları ertelendi

Karaca’nın maçları ertelendi
Karacabeyspor’un da yer aldığı, 06-10 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul’da yapılması planlanan Türkiye 3. Ligi terfi grup maçları, TFF Amatör Kurulu’nda çıkan karar gereği 13 Mayıs’a ertelendi.
İstanbul Futbol İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, “Tekirdağ Çerkezköy Belediyespor Kulübü’nün tahkim kuruluna yaptığı itirazın sonuçlanmasının ardından karşılaşmalar yapılacaktır” denildi.
Karacabeyspor Genel Kaptanı Murat Erol, İstanbul grup maçlarının Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor’dan kaynaklanan teknik bir konu nedeniyle ertelendiğini duyurdu.
Karacabeyspor’unda içerisinde yer aldığı İstanbul grubu, 7 takımdan oluşuyor. 2 grup şeklinde oynanacak mücadelelerde bir takım bay olacak. Yeni grubun son durumu şöyle;
Bursa’dan Karacabey ve Gürsu Belediye, Kocaeli’den Derince Belediye ve Kağıtspor, Balıkesir’den Edremit Belediye ve Ayvalıkgücü, Kırklareli’nden Kırklarelispor takımları mücadele edecek. Eğer Çerkezköy 3. Lig’e çıkmasaydı bu grupta ayrıca bir de Tekirdağ takımı yer alacaktı.
İstanbul Beylerbeyi’nde 11 Mayıs’ta çekilecek kuralar sonunda, Karacabeyspor’un terfi karşılaşmaları belli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.