Karacabeyliler Derneği engelleri kaldırıyor

Bursa Karacabeyliler Derneği, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Bursa'da oturan ve Yeşil Vergi Dairesi'nden emekli olan dernek üyesi Yaşar Turan'in engelli oğlu Ersin Turan'a ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalye önceki gün teslim edildi.
Karacabeyliler Derneği'nin engellilere gereken önemi vermesi nedeniyle Siyasi İşler Komisyonu Başkan Yardımcısı Aziz Dumanova'ya ulaşan Yaşar Turan, 38 yaşındaki oğlu Ersin Turan için tekerlekli sandalye talep etti. Bursa'da bir fabrikada çalışırken rahatsızlanan oğlu için yaklaşık 8 aydır tüm özel ve devlet hastanelerini gezdiklerini belirten Yaşar Turan, “Elimizde ne varsa tükettik. Sonuç olarak oğlum Ersin Turan'ın omurilik iltihabından dolayı belden aşağısı felç oldu ve evden dışarıya çıkamaz hale geldi.
konuyu derneğin Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Veli Erep'e aktardım. Aile olarak bizleri derneğe çağırdılar ve engelli arabasını aldık. Başta Dernek Başkanı Yüksel Ceylan'a, Aziz Dumanova'ya, Veli Erep'a ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Veli Erep, bugüne değin dernek olarak 19 tekerlekli sandalye dağıttıklarını kaydetti. Dernek Başkanı Yüksel Ceylan'ın bu konudaki hassasiyetine dikkat çeken Erep, “Başkanımız, başvuru olması halinde ne yapıyor ne ediyor bütçeyi oluşturup tekerlekli engelli aracı temin ediyor. Bizler de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Herkes şunu hiç unutmamalıdır ki, yaşayan her insan engelli adayıdır. Bu nedenle engellilerimize sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.